sunnuntai 9. elokuuta 2009

Oletko sinä Se Oikea?

Suureksi surukseni on syksyllä mahdollisesti tulossa myyntiin aivan ihana pieni issikkaruuna, Stormur frá Gudenådalen. Jota Stooriksi kutsun.

Etsin Stoorille hevosmiestaitoista, kärsivällistä ja osaavaa ihmistä jolla riittäisi motivaatiota kouluttaa hevosta eteenpäin. Stoori on peruskoulutettu, mutta vaatii vielä lisää kokemusta.

Luonne on herkkä, mutta omaa tahtoakin löytyy. Tarvitsee siis sopivissa mittasuhteissa niin hellyyttä kuin rajojakin.

Stoori on viisikäyntinen, reipas ja ketterä pieni hevonen. Maastossa sen kanssa en ole vielä ratsain mennyt, mutta talutellut olen pitkin maita ja mantuja. Ei pelkää ajoneuvoja tms. mutta toki ratsain voi olla täysin erilainen. En mene lupaamaan mitään mitä itse en ole kokenut.
Stoori on ratsutuksessa tällä hetkellä Nurmijärvellä ja on vielä herkkä ratsastaa. Myyn vasta ratsutuksen loputtua mutta toki saa tulla katsomaan myös sen aikana.

Laumassa Stoori pitää huolen, että hän saa ruokansa, mutta ongelmia ei ole koskaan ollut.
Se on ruunattu myöhään, joten orimaisia piirteitä on havaittavissa.
Tallissa pärjää hyvin, mutta myyn mielellään pihatto- ja laumaelämään.

Stoori on erittäin helppo lastata. Kengitys sujuu myöskin hyvin rauhallisessa ympäristössä rauhallisen kengittäjän kanssa.

Täysin terve, ei kesäihottumaa.

Myydään siis mielellään uuteen kotiin, osaavalle ja mahdollisesti myös tavoitteelliselle hevosihmiselle joka etsii itselleen persoonallista, ei pystyyn kuollutta mutta hellyyttävää ja kilttiä ratsua:)

Otathan yhteyttä ensiksi sähköpostiini issikka2009@hotmail.com

Osa kuvista on vanhempia ja osa uudempia. Toisissa kuvissa Stoori on klipattu, joten siksi ulkonäkö voi olla hieman erilainen;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti